lauantai 23. maaliskuuta 2019

Hullut Päivät kevät 2019: Kahdeksan vinkkiä sisustajalle

Hullujen Päivien kuvasto tupsahti postilaatikkoomme pari päivää sitten. Yllätys oli suuri, sillä yleensä hullarit ovat olleet huhtikuussa. Mutta mikäs sen mukavampaa kuin lopettaa maaliskuu hullutellen! Piristystä olen kaivannutkin, sillä kausi-influenssani venyi jälkitautineen kolmen viikon mittaiseksi. Olo on onneksi nyt jo hurjasti aiempia päiviä parempi, ja niinpä päätin poimia kuvastosta omat suosikkiostosvinkkini blogiini. :)



Vinkki nro 1: Kartellin Masters-tuoli

Tämän kevään Hullujen Päivien valikoimassa on jonkun verran toistoa viime vuosiin verrattuna. Esimerkiksi myynnissä on jälleen Kartellin Masters-tuolia. Toisaalta, se on kyllä niin ihana, että tuoli on pakko nostaa taas vinkkilistalleni. Muovituoli on kuin kotonaan ruokapöydän ääressä niin sisällä kuin ulkona. Tuoli toimisi kyllä mainiosti myös koululaisen työtuolina. Itse tykkään erityisesti valkoisesta väristä!

Vinkki nro 2: Balmuirin pellavakeittiöpyyhkeet

Luonnonmateriaaleista erityisesti pellava on juuri nyt todella suosittua kodintekstiileissä. Niin pyyhkeissä, tyynynpäällisissä kuin lakanoissakin. Suomalaisen luksusbrändi Balmuirin ihastuttavia pellavakeittiöpyyhkeitä saa Hulluilta Päiviltä roosan ja helmenharmaan värisinä. Eikä hintakaan huimaa päätä. Olen jo lisännyt omalle muistilistalleni kaksi roosaa pyyhettä. Harkitsen vielä, lisäisinkö kaveriksi harmaita pyyhkeitä... Jos pyyhekiintiösi on jo täynnä, suosittelen pistämään korvan taa Balmuirin pellavalautasliinat, joita on myöskin tarjolla hullareilla vaaleanpunaisena ja helmenharmaana.

Vinkki nro 3: Innoluxin Lisa 270-riippuvalaisin

Lisa Johansson-Papen vuonna 1947 suunnittelema ihastuttava metallinen riippuvalaisin vei sydämeni jo vuosia sitten. Se oli ensimmäisiä desingostoksiani opiskelija-asuntooni Ouluun. Tällä hetkellä valaisin on käytössä äitini keittiössä. Valaisimen rei'itetty varjostin heijastaa ympärilleen pieniä valopilkkuja, etenkin jos sisälle laittaa peilipintaisen polttimon. Minulla on valaisin teräksen värisenä, mutta tämä samppanjan värinen valaisin on myös varsinainen kaunotar.

Vinkki nro 4: Pentikin Hortensia-sarjan kodintekstiilit

Pentikin Hortensia-sarjassa on kesän tuntua! Viehättävän runollinen kukkakuosi on omimmillaan kevään ja kesän juhlissa sekä kesäterassilla. Valikoimassa on mm. tyynynpäällistä, pöytäliinaa ja keittiöpyyhettä. Minua houkuttavat erityisesti tyynynpäälliset ja keittiöpyyhkeet...

Vinkki nro 5: Casa Stockmannin Redo-säilytyskorit

Kankaisilla Redo-säilytyskoreilla saisi hetkessä järjestykseen kodin vaate- ja tavarasäilytyksen niin kaapeissa kuin vaatehuoneessa. Tykkään hillitystä pallokuosista ja harmaan pehmeästä sävystä. Ajattelin tilata meille pari L-kokoista säilytyskoria kodinhoitohuoneeseen. Jos ne eivät olisikaan sinne passelit, niin ne löytävät varmasti paikkansa vaatehuoneesta tai lastenhuoneesta.

Vinkki nro 6: Casa Stockmannin meriheinäkorit

Kevät- ja kesäterassin ehdoton kaunistus ovat meriheinäkorit. Tänäkin vuonna trendikäs terassi on koristettu eksoottisilla ja suurilehtisillä viherkasveilla, kuten banaanilla, alokasialla tai lyyraviikunalla. Meriheinäkori on mitä mainioin tapa peittää kasvien suojaruukut, varsinkin jos käyttää ei niin esteettisiä altakasteluruukkuja. Hullujen Päivien meriheinäkorit ovat sitä paitsi moneen muuhun vastaavaan koriin verrattuna erittäin edullinen valinta.

Vinkki nro 7: Eva Solo -vesipullo

Suosikkijuomapulloni on Eva Sololta. Puolen litran muovinen juomapullo kestää konepesun, eikä pullon sisäpinnalle pääse näin kerääntymään bakteereja. Pullon muovi ei sisällä haitallisia ftalaatteja tai Bisfenoli A:ta. Pullossa on myös näppärä ja soma vaaleanpunainen hihna, joka on kuin piste i:n päälle.

Vinkki nro 8: Design Lettersin lasten ruokalaput ja -tabletit

Viimeisenä vinkkinä on pakko nostaa listalle ajattoman tyylikkäät Design Lettersin lasten ruokailutarvikkeet. Ihanaa, kun ruokalappuja saa nykyään graafisissa moderneissa kuoseissa, samoin silikonisia tabletteja. Niitä koristaa Arne Jacobsenin suunnittelema klassisen tyylikäs ja pelkistetty typografia.


Tuttuun tapaan aion tilata tämänkin vuoden hullareiden tuotteet netistä muistilistan avulla. Saa nähdä, onnistunko saamaan kaikki haluamani tuotteet netin kautta... pientä jännitystä on siis ilmassa! :)

Olisi hauska kuulla, oliko näiden tuotteiden joukossa teidän oma suosikkinne!

Mukavia maaliskuun viimeisiä päiviä!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

DIY: Rustiikki kirjahylly lastenhuoneeseen

Ihanan helteisiä kesäpäiviä on jo roppakaupalla takanapäin. Meidän perheessä on otettu kaikki kesälomasta irti - on reissattu ystävien luo e...