keskiviikko 21. elokuuta 2019

Ihanimmat sisustuskaupat: Live4

Kaiken vauvahuuman keskellä päätin raapustella välistä tänne blogiin postauksen yhdestä lempparisisustuspuodistani, joka sijaitsee kotikaupungissani Kuopiossa. Kyseessä on tietenkin viime vuonna kauppatorin laidalle kauppakeskus Aapeliin avatusta Live4-lifestylemyymälästä. Puoti on huippupaikka kaikille skandinaavisesta muotokielestä pitäville sisustusintoilijoille. Erityisen ilahduttavaa on pienten lasten sisustustuotteiden mukaan ottaminen leluista ruokailuvälineisiin ja tutteihin. Iso peukku sille, koska vastaavia tuotteita ei muista Kuopion kivijalkapuodeista löydy!

Tosiaan viime aikoina olen käynyt ihastelemassa putiikissa erityisesti ruoka-alustojen, tuttien ja lelujen valikoimaa. Jahas, en muuten onnistunut tekemään tätäkään postausta ilman ajatumista vauvateemaan...! :D Tykkään tosi paljon murretun roosan, sahraminkeltaisen ja harmaan sävyistä, joita on niin astioissa kuin lasten lakanoissa kuin sisustustyynyissäkin.


Esimerkiksi nämä astiat ovat eleettömän kauniit ja sopisivat meidän ruokapöytäämme oivallisesti. Alle vielä ylemmässä kuvassa näkyvä silikoninen joutsenen muotoinen By Lille Vilde -ruokailualusta... Niin söpöä! Suloisia ovat myös tanskalaiset Bibs-designtutit, joita ostin viime viikolla pari meidän neitosemme kokeiltavaksi pinkin ja harmaan väreissä.



Toisesta hyllyköstä löytyy puolestaan ihastuttava valikoima puisia leluja, pieniä unipehmoja sekä muita lasten sisustustekstiilejä muun muassa Bloomingvilleltä ja Fabelabilta. Nerokas keksintö on Waytoplay:n paloista koostuva autoratamatto, jonka avulla pikkuautoradan voi rakentaa tuossa tuokiossa alustalle kuin alustalle, kuten vaikkapa hiekalle!


Putiikki pursuaa myös muita ihanuuksia. Esimerkiksi mattoja, pyyhkeitä, kylpy- ja saunatuotteita sekä kaikkea kaunista ruokapöydän kattamiseen, Nicolas Vahén herkkuja unohtamatta. Meillä on mieheni kanssa harkintalistalla muun muassa puodista löytyvä skandinaavisen tyylikäs Kolo-saunakiulu kauhoineen. Se sopisi tosi hyvin saunaamme ja siellä olevaan mustaan koristekiviseinään.




Omiin suosikkeihini kuuluvat myös pyöreät messingin väriset peilit ja kynttilänjalat. Ostinkin itselleni täältä kuvassa näkyvän Piirongin pyöreän ison kynttilänpidikkeen kotiimme. Se roikkuu nyt verhotangosta olohuoneemme ikkunassa. Ajattelin taivutella siihen eukalyptuksen oksia koristeeksi kunhan ehdin... :)


Toinen aivan mahtava tuote putiikissa on Fanni K:n pyöreä bambuseinähylly juuttiköydellä. Tämä olisi superhieno tyttömme huoneeseen...


Puodissa on myös kivoja persoonallisia paperituotteita korteista julisteisiin, Bypiasin vaatteita ja ja ja... listaa voisi jatkaa loputtomiin! Niinpä suosittelen jokaiselle skandinaavisen sisustuksen ystävälle joko käyntiä kivijalkapuodissa tai vähintäänkin Live4:n verkkokaupassa, jos Kuopio on liian pitkän matkan päässä. Vaikka täällähän me olemme mualiman navassa, eikös niin? :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

DIY: Rustiikki kirjahylly lastenhuoneeseen

Ihanan helteisiä kesäpäiviä on jo roppakaupalla takanapäin. Meidän perheessä on otettu kaikki kesälomasta irti - on reissattu ystävien luo e...