tiistai 6. maaliskuuta 2018

Kirppislöytöjä Kuopiosta

Kiertelen kirppareita muutaman viikon välein sisustuslöytöjä haikaillen. Ja nyt tärppäsi, pitkästä aikaa! Tällä kertaa mukaan tarttui vanha puutuoli ja helmitaulu kuopiolaiselta Kuparipannu-kirpputorilta.



Ihastuin tuohon tuoliin välittömästi. Valkoinen väri sopii huoneeseen kuin huoneeseen, ja tuoli on muutenkin muodoiltaan kodikkaan vanhanaikainen. Mutta paras yllätys odotti istuinosan alla...



...nimittäin säilytystila! Voiko pikkutuolilta enempää toivoa? Tuolin sisälle saa näppärästi kätkettyä vaikkapa kenkiä, laukkuja, sateenvarjoja, leluja... oikeastaan mitä vain! Tuoli pääsi näin alkuun meidän aikuisten makuuhuoneeseen. Se sopi mitoiltaan oivallisesti Ikean Kallax-hyllykön viereen. Olinkin kaivannut jo pidempään sinne laskutilaa vaatteille ja käsilaukuille. Ja nyt vielä sain säilytystilan kaupan päälle! Testasin kyllä tuolia pojankin huoneeseen (ja se sopi mainiosti sinnekin...), mutta päätin toistaiseksi kuitenkin pitää tämän omassa käytössäni :).



Kirpparilla oli myynnissä toinenkin, tummanharmaa puutuoli, jossa oli vastaava säilytystila kannen alla. Tämä valkoinen oli kuitenkin mitoiltaan ja syvyydeltään hieman pienempi, ja siten meille sopivampi.

Tuolin päällä on muuten Dubaista pari vuotta sitten löytämäni turkoosi käsilaukku. Se oli niin herkullisen värinen, etten millään malttanut jättää sitä kaupan hyllylle. Ja kun muutenkin tällä hetkellä turkoosi väri vetää minua magneetin lailla puoleensa, niin miksi laittaisin tämän vaatehuoneen hyllylle, kun se voi koristaa makuuhuonettamme tuolin päällä :).


Ja se toinen kirppislöytö, pikkuinen helmitaulu, pääsi sitten sinne pojan huoneeseen. Paikka sille löytyi seinähyllyn päältä, vanhan opettajainkoulutuslaitoksen viivottimen vierestä. Ne sopivatkin aika kivasti yhteen! Hyllyllä on myös tuliainen Lontoon luonnontieteellisestä museosta sekä pojan kummiltaan kastelahjaksi saama traktoripankki.




Naulakossa odottelee lämpimämpiä säitä pojan keltainen kevättakki. Hän on sovittanut tätä jo useampaan otteeseen, ja istuskelee välillä se päällään olohuoneemme sohvalla. Jollakulla on kevättä rinnassa :).



Tällä viikolla ollaankin koko perheen voimin reissussa vanhassa kotikaupungissani Lahdessa. Muutamassa sisustusliikkeessä olisi tarkoitus pistäytyä hiihtämisen ja ulkoilun lomassa. Ja toiveena olisi, että yhtenä päivänä ehdittäisiin käväistä Helsingissäkin (sisustusshoppailemassa). Saa nähdä, kuinka kauan nuoriso-osasto jaksaa äidin shoppailua. Toivottavasti tuliaisena olisi vähintäänkin kuvia ja inspiraatiota kevättä varten tänne blogiin :)!


4 kommenttia:

  1. Todella kaunis tuo valkoinen, helmikoristeltu pusero :) Minkä merkkinen se on? Myös tuo huivi on ihana? Mistä se on? Koska saamme nähdä kuvia vaatehuoneesta / vaatteistasi enemmänkin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti kommentista! Tuo pusero kuuluu suosikkeiheni :). Pusero on ELLEn ja se löytyi samalta Dubain matkalta kuin turkoosi käsilaukkukin. Huivi on puolestaan PIECESin. Kiitti postaustoiveesta, koitan laitella kuvia vaatehuoneesta vielä tässä maaliskuun aikana :).

      Poista
  2. Kiva tuoli, se tuli uniin! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti kun kommentoit! Niin mullakin aika ajoin tulee huonekalut ja sisustusideat uniin :D!

      Poista

DIY: Rustiikki kirjahylly lastenhuoneeseen

Ihanan helteisiä kesäpäiviä on jo roppakaupalla takanapäin. Meidän perheessä on otettu kaikki kesälomasta irti - on reissattu ystävien luo e...