perjantai 6. huhtikuuta 2018

Hullut Päivät kevät 2018: Kahdeksan tärppiä sisustajalle!

Haamu heräsi yhtäkkiä keskiviikkona unosiltaan Stockmannin Hullujen Päivien Facebook-sivulla. Kylläpä tätä oli odotettu! Kevään Hullut Päivät ovat siis ensi viikolla, 11.-15.4.2018. Tulipa sitten kiire päästä heti iPadilla selaamaan netin tuotelistaa. Ja tänään kolahti vielä postilaatikkoon HP:n kuvastokin! Päätinkin samalla listata teille kahdeksan suosikkitärppiäni valikoimasta (nimeä klikkaamalla pääsee tuotesivulle).

Tärppi nro 1: Alessin Juicy Salif -sitruspuserrin

Jos keittiöstä ei vielä löydy sitruspuserrinta, tai muuten vain haluaa sinne ajatonta designia, niin kannattaa hankkia tämä klassikoksi muodostunut kaunotar. Alumiininen sitruspuserrin on ollut sisustajien suosikki jo heti ilmestymisestään lähtien, eli jo lähes kolmekymmentä vuotta! Pusertimen on suunnitellut designguru Philippe Starck.

Tärppi nro 2: Kartellin Masters-tuoli

Kartellin tyylikäs ja ilmava Masters-muovituoli on kuin kotonaan ruokapöydän ääressä niin sisällä kuin ulkona. Tässä siis oikeasti kaunis vaihtoehto polyrottinkituoleille! Tuolia on Hulluilla Päivillä myynnissä niin valkoisena kuin mustana. Itse haluaisin mieluiten ne valkoisina...

Tärppi nro 3: Libbey Hobstar DOF -lasi 350ml

Kuvioleikkaukset jaksavat ihastuttaa! Näitä niin rentoon kuin juhlavampaankin kattaukseen istuvia laseja oli jo viime syksynä Hulluilla Päivillä myynnissä, mutta voiko näitä olla liikaa? Lasit kestävät konepesun, ja siis myös kuumia juomia. Miten ihanat lasit vaikka vappusimalle :)!

Tärppi nro 4: Peugeotin 18cm valkoiset suola- ja pippurimyllyt

Tässä valkoiset suola- ja pippurimyllyt, jotka eivät saletisti sakkaa. Kiitos ruostumattomasta teräksestä tehdyn koneiston, nämä kestävät ahkeraakin kotikokkausta. A table et bon appétit!

Tärppi nro 5: Pentikin Pastelli-keittiöpyyhe 47x70cm

Herkän graafinen keittiöpyyhe on omiaan paitsi sulostuttamaan omaa köökkiä, myös ilahduttamaan tuliaislahjana. Tätä pellava-puuvillasekoitteesta kudottua pyyhettä ei tarvitse kätkeä kaappiin! Itse lisäsin näitä saman tien kaksi HP:n muistilistalleni.

Tärppi nro 6: Marimekon Kasvusto-tyynynpäällinen 50x50cm

Joku siinä vain on, että juuri Maija Louekarin Marimekolle suunnittelemat kuosit ovat olleet suosikkejani vuodesta toiseen. Kasvusto-tyynynpäällinen olisi nappivalinta kesäterassille tuomaan sinne boheemia ja graafista ilmettä.

Tärppi nro 7: CASA Stockmannin meriheinäkorit

Ja tässä edelleen kevät- ja kesäterassille sisustuslöytöjä, eli kiireetöntä kesätunnelmaa huokuvat meriheinäkorit. Näihin saa sullottua niin hiekkalelut, kesäsandaalit kuin torkkupeitotkin sekä peitettyä rumat kesäkukkien muoviruukut. Yksi ei siis riitä...

Tärppi nro 8: Brabantian vaaleanpunainen Newlcon-poljinroskakori

Viimeisimpänä muttei suinkaan vähäisimpänä: I-H-A-N-A pastelliroosa poljinroskis! Tämä sai minut päästämään välittömästi ihastuneen huokaisun - tuo pitää saada! Ja sitten ne pakolliset käytännön perustelut: "Hajutiiviissä roskakorissa on kätevä poljinmekanismi ja automaattinen, erittäin hiljainen sulkumekanismi. Liukuesteiden ansiosta roska-astia ei naarmuta lattiaa ja pysyy tukevasti pystyssä. Irrotettava muovinen sisäastia on helppo tyhjentää ja puhdistaa." Joo joo, mutta värihän se ratkaisee ;)!


Niin, ja itsehän en ole ryysikseen menossa, vaan aion tilata tuotteet netistä muistilistaa hyödyntäen. Tiedossa on tietenkin verkkoyhteyden hidastuminen ja armoton klikkauskisa h-hetkellä verkkokaupan avautuessa, mutta pitäähän sitä olla pientä jännitystä elämässä!

Postailkaahan kommenttia, oliko näiden joukossa teidän oma suosikkinne. Kohta saa hullutella, jihuu!


2 kommenttia:

  1. Tuo Alessin sitruspuserrin näyttää tosi omituiselta :O Miten se edes toimii? Eikö bloggaajaa kiinnosta kotimainen design (Marimekon ja Pentikin lisäksi)? En muuten löytänyt tuota roskakoria kuvastosta, muistatko minkä päivän kohdalla se oli.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti kommentista! Sitruspuserrin toimii niin, että sitruunaa puserretaan siinä puserrinosassa ja kuppi alle pöydälle. Se ei tosin ole kaikkien bloggaajien mielestä kauneudestaan huolimatta maailman paras pusertimena. No, ehkä joskus kauneus voittaa käytännöllisyyden ;).

      Kyllä allekirjoittanutta kiinnostaa kotimainenkin design. Meidän astiakaapit on esimerkiksi kyllästetty Iittalan, Arabian ja Nuutajärven astioilla eri vuosikymmeniltä. Tähän postaukseen poimin kuvastosta erityisesti niitä ihanuuksia, joita juuri tällä hetkellä haluaisin kotiimme. Ja valitsin osittain tärpit myös niin, että niiden ostamisesta juuri Hulluilta Päiviltä hyötyisi rahallisesti.

      Jos lisäisin vielä yhdeksännen tärpin listaan, niin se olisi Anu Penttisen Aarikalle suunnittelema Reitti-kattovalaisin. Valkoisena tai mustana tämä sopisi mahtavasti meidän lastenhuoneeseemme. Se tulee lauantaina myyntiin. Ja Brabantian viisilitrainen pinkki poljinroskis tulee puolestaan myyntiin sunnuntaina (ainakin verkkokaupassa) :).

      Poista

DIY: Rustiikki kirjahylly lastenhuoneeseen

Ihanan helteisiä kesäpäiviä on jo roppakaupalla takanapäin. Meidän perheessä on otettu kaikki kesälomasta irti - on reissattu ystävien luo e...