keskiviikko 14. helmikuuta 2018

Herkkuhetki ystävänpäivän kunniaksi

Vuoteen mahtuu monenlaisia juhlapäiviä, mutta etenkin ystävänpäivä antaa mahdollisuuden muistaa monia niitä ihmisiä, jotka ovat itselle erityisen tärkeitä. Mitä olisikaan elämä ja arki ilman ystäviä? Ainakin paljon tylsempää ja yksitoikkoisempaa!

Joskus kiireetön herkkuhetki on yksinkertaisuudessaan sitä parasta ystävien laatuaikaa. Meidän perheessämme katettiin viikonloppuna pöytään mutakakkukahvit tulevan ystävänpäivän kunniaksi :). Päätimme ottaa ystävänpäiväkahvit tällä kertaa etukäteen, koska ystävänpäivälle oli suunnitteilla jos jonkinlaista menoa.


Mutakakkuleivokset koristeltiin teemaa kunnioittaen sydänvaahtiksilla. Eiväthän tavalliset vaahtokarkit voi millään tulla kysymykseen  ;).



Herkku viimeisteltiin Pirkan kinuskikastikkeella ja kuivatuilla ruusunnupuilla...


Mutakakun pariksi teimme DeLonghi-kahvikoneellamme cappuccinoa. Haaveilimme pitkään DeLonghin hankinnasta. Kun sitten edellinen espressokoneemme sippasi sopivasti juuri ennen muuttoa nykyiseen kotiimme, niin saimme hyvän tekosyyn panostaa aamu- ja päiväkahveihin! Kahvikupit valittiin tietysti myös teemaa kunnioittaen :).




Ja mikäli sokerihammasta vielä kolottaa kakun jälkeenkin (tämä on mahdollista, hih!), niin sydänvaahtiksia voi napsia lisää Nuutajärven Apila-jälkiruokamaljasta. Tämä kirkas malja on mielestäni hurmaava: sen kuvio on niin herkkä ja ajaton. Kattauksen viimeistelee anopilta joululahjaksi saatu muovinen pitsiliina.



Ystävien kanssa on kyllä ihana viettää aikaa päivänä kuin päivänä. Niinpä laitoin ystävänpäivän kunniaksi ulko-ovelle tervetuliaiskutsun sydänkylttiin. Taidanpa jättää tuon paikoilleen toistaiseksi :).





Ja teille blogini lukijat, haluan tietenkin toivottaa mitä parhainta ystävänpäivää :)!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

DIY: Rustiikki kirjahylly lastenhuoneeseen

Ihanan helteisiä kesäpäiviä on jo roppakaupalla takanapäin. Meidän perheessä on otettu kaikki kesälomasta irti - on reissattu ystävien luo e...