keskiviikko 17. heinäkuuta 2019

Sisustajan kierros ihanissa kesäputiikeissa

Kesäloma on parasta aikaa matkustella kotimaassa ja pistäytyä ihanissa kesäputiikeissa. Sisustajan keitaita on tarjolla niin kaupunkien keskustoissa, telakka-alueilla kuin maaseudun rauhassakin. Kokosin tähän postaukseen neljä putiikkia, joissa olen vieraillut kuluneen vuoden aikana ensimmäistä kertaa. Nämä kaikki olivat niin ihania paikkoja, että niihin on pakko päästä uudestaan mikäli vain olemme perheemme kanssa liikkeellä sillä suunnalla.

Living Deauville, Naantali


Rentoa merellistä biitsitunnelmaa ripauksella luksusta ja ylellisyyttä! Näistä aineksista on tehty tämä hurmaava naanantilainen sisustuspuoti! Viime kesän vierailu Living Deauvillessä on ollut mielessäni talven ajan. Seuraan innolla heidän Instaansa, joka on täynnä ihania kuvia putiikista. Puoti löytyy alle kilometrin pituisen kävelymatkan päästä Naantalin vanhasta kaupungin satamasta. Liikkeen valikoima on hulppea kokonaisuus piensisustustavaraa, valaisimia, huonekaluja ja asusteita, alakerran tunnelmallista lastenosastoa unohtamatta. Tutustumiseen kannattaa varata aikaa, sillä puoti pursuaa kaikkea ihanaa... Ainoa harmi on, että asumme Kuopiossa ja siis varsin pitkän matkan päässä Naantalista. Seuraavaa käyntiä kivijalkaputiikissa joudun siis todennäköisesti odottamaan ainakin ensi kesään asti. Onneksi heillä on kuitenkin monipuolinen verkkokauppa, josta moni ihanuus on tilattavissa.




Avelia, Turku


Jos kesälomamatkalla on suunnitelmissa käydä Turussa, kannattaa tähän käyntiin sisällyttää myös vierailu Ruissalon telakka-alueelle. Sieltä löytyy skandinaavista ja maanläheistä rustiikkia tyyliä edustava Avelia. Rouheaa keramiikkaa, industrial-tyylin huonekaluja ja pellavatekstiilejä pursuavasta aarreaitasta on mahdoton lähteä tyhjin käsin. Ja miksi tarvisikaan, sillä jokainen koti tarvitsee vähintäänkin pellavaisia servettejä ja sisustustyynyjä. Liikkeen persoonallisesta kalustevalikoimasta voi tehdä uniikkeja löytöjä, joten tulisin mieluummin tänne autolla kuin pyörällä. :) Kierroksen lomassa kannattaa maistella puodin kahvilaherkkuja, joista osa sopii myös keliaakikoille.




K5 Living, Tampere


Persoonallinen uutta ja vintagea yhdistelevä K5 Living -sisustusputiikki on varsinainen Hämeenpuiston helmi! Tampereen ydinkeskustassa sijaitseva puoti tarjoaa yksilöllisiä löytöjä sisustusintoilijalle: esillä on niin asusteita, industrial-henkisiä seinäkelloja, valaisimia kuin vintage-huonekaluja. Liike tarjoaa  sisustussuunnittelupalvelua ja halutessasi myös etsii juuri sinun tarpeiseesi sopivan huonekalun, olipa kyse vintage-löydöistä tai vaikkapa puisesta kirjahyllystä. Eikö olekin huippua! :) Värimaailmassa on niin puuta, mustaa, metallia ja pastellisävyjä. Osan K5 Livingin tuotteista löydät heidän verkkokaupastaankin, mutta laajempi valikoima ihanuuksia on esillä heidän Hämeenpuiston kivijalkamyymälässään.




Koiramäen Pajutalli, Tuusula


Perheemme toukokuisen Etelä-Suomeen suuntautuneen kesälomareissun yksi kohokohdista oli vierailu Koiramäen Pajutallissa. Tämä hurmaava maalaisidylliä henkivä tila aivan Vanhan Tuusulantien kupeessa tarjosi koko perheellemme nähtävää ja koettavaa. Juniorimme leikkiessä aittaan somistetussa lasten ikiomassa kahvipuodissa äiti sai rauhassa kierrellä ja katsella paitsi pajutuotteita, myös sisustuspuodin valikoimaa kahdessa eri rakennuksessa. Paikka on must-kohde jokaiselle maalaisromanttisesta sisustuksesta pitävälle. Tarjolla on huima määrä piensisustustuotteita, huonekaluja, valaisimia, käsisaippuoita ja vaikka mitä ihanaa. Lapset ihastuvat takuulla myös pajuista rakennettuihin majoihin sekä eläinystäviin - pupuista minipossuihin. Vierailun lomassa kannattaa myös hörpätä kahvit ja pillimehut leivonnaisten kera päärakennuksen pullantuoksuisessa kahvilassa. Aikaa koko perheen vierailulle kannattaa suosiolla varata vähintään tunti tai puolitoista tuntia, sillä lapsia (tai äitiä!) voi olla vaikea saada lähtemään täältä pois aiemmin! :)




Tässä siis muutamia tuoreita sisustusliikesuosikkejani. Montaa muutakin ihanaa putiikkia olen esitellyt viime vuosina blogissani, mutta on mahtavaa, kun löytää uusia suokkareja! Toivottavasti saat näistä inspiraatiota omille kesälomareissuillesi!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

DIY: Rustiikki kirjahylly lastenhuoneeseen

Ihanan helteisiä kesäpäiviä on jo roppakaupalla takanapäin. Meidän perheessä on otettu kaikki kesälomasta irti - on reissattu ystävien luo e...