keskiviikko 21. marraskuuta 2018

Parhaat joulukalenterit aikuiselle

Se taisi olla lokakuun loppupuolta, kun bongasin ensimmäiset perinteiset suklaakalenterit kaupoista. Nykyään onkin lapsille tarjolla marketeissa joulukalentereita joka lähtöön: on legokalenteria, lelukalenteria, kirjakalenteria... Meidän pojallemme on tulossa näiden sijasta jälleen itse tehty yllätyspussikalenteri. Palataan tähän marraskuun lopussa... :)


Nyt kun jouluun on hieman yli kolmekymmentä yötä jäljellä, joulupöhinä sen kuin kohoaa myös meillä aikuisilla joulun ystävillä. Joten kyllähän mekin olemme ansainneet oman adventtikalenterimme, eikös vain? Vielä muutama vuosi sitten näitä aikuisille suunnattuja, pienillä ihanuuksilla täytettyjä hemmottelukalentereita oli vain muutamia. Mutta tänä jouluna niitä löytyy jo todella monelta brändiltä, niin kosmetiikan ystäville kuin herkkusuillekin. Niinpä kokosin tähän postaukseen viisi omaa suosikkikalenteriani.


1. The Ritual of Advent Exclusive

Kuva: Rituals.com

Rakkauteni tiettyihin Rituals-kosmetiikkasarjan tuotteisiin on varmasti käynyt ilmi blogini uskollisimmille seuraajille. Nyt nämä Ritualsin ihanuudet on paketoitu joulukalenteriin, josta viime vuonna löytyi mm. suihkusaippuoita, hiusten- ja kasvojenhoitotuotteita ja käsirasvoja. Purnukat olivat kohtuullisen kokoisia, eivät siis suinkaan minikokoisia näytepakkauksia. Hinta-laatusuhde on siis todellakin kohdillaan. Ritualsin nettisivuilta nämä on jo myyty loppuun, mutta esimerkiksi Stockmannin verkkokaupassa on kalentereita vielä jäljellä. Myös jotkin Kicks-liikkeet ovat ottaneet kalenterin valikoimiinsa. Kannattaa pitää kiirettä, jos vielä meinaa tällaisen hankkia itselleen!


2. Johan Bülow Lakrids -lakritsikalenteri

Kuva: Lakridsbybulow.fi

Lakritsinystävien suosikkikalenterin täytyy olla tämä. Maukkaita ja ylellisiä lakupalleroita jokaiselle päivälle ennen joulua... voisivatko aamut alkaa herkullisemmin?  Ja mikä parasta, Bülowin lakritsit ovat gluteenittomia ja sopivat myös keliaakikoille! Nämäkin kalenterit on jo myyty lakritsinvalmistajan nettikaupassa loppuun, mutta niistä sisustusliikkeistä, missä muutenkin myydään Bülowin lakritseja, kannattaa vielä käydä kysäisemässä kalenterin perään.


3. Le Palais des Thés -teekalenteri

Kuva: Palaisdesthes.com

Tutustuin ranskalaisen Le Palais des Thés -brändin hurmaaviin teelaatuihin noin kymmenen vuotta sitten työharjoittelujaksoni aikana Ranskassa. Heillä on aivan upeita eri teelaatuja, joista etenkin maustetut vihreät ja mustat teet kuuluvat suosikkeiheni. Tänä vuonna "teepalatsilta" on ilmestynyt joulukalenteri, jonka voi tilata heidän nettikaupastaan myös Suomeen. C'est superbe!


4. L'Occitane en Provence Classic -joulukalenteri

Kuva: Loccitane.com

Kun kerta lähdettiin ranskalaiselle linjalle niin... Myös L'Occitane en Provence -kosmetiikkaketju on lanseerannut oman joulukalenterinsa. Sekin on täytetty mukavan kokoisilla tuoteihanuuksilla. Ja jos alkaa poltella mielessä, mitä luukuista lopulta paljastuu, joulukalenterin yksityiskohtaisen sisällön voi lukaista L'Occitanen verkkosivuilta


5. Granitin suklaajoulukalenteri

Kuva: Granit.com

Ja pitäähän joukkoon mahtua yksi suklaakalenterikin, eikös vain? Ajattelin tänä vuonna kokeilla Granitin suklaajoulukalenteria. Sen luukut on täytetty ruotsalaisen Chokladfabrikenin luomusuklailla. Nam nam nam... Kalenterin visuaalisen ilmeen takana on Pretty Paper.


Tuli ihan vesi kielelle ajatellessa noita laku- ja suklaakalentereita, teekalenterista nyt puhumattakaan! Ja miten ihania hemmotteluhetkiä voisikaan viettää ylellisten kylpytuotteiden parissa... Valinta tulee olemaan vaikea! :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

DIY: Rustiikki kirjahylly lastenhuoneeseen

Ihanan helteisiä kesäpäiviä on jo roppakaupalla takanapäin. Meidän perheessä on otettu kaikki kesälomasta irti - on reissattu ystävien luo e...