maanantai 30. syyskuuta 2019

Hullut Päivät syksy 2019: Kahdeksan vinkkiä sisustajalle!

Minun piti postailla tällä viikolla Kuopion Kädentaitomessuista, vaan toisinpa kävi, koska Hullujen Päivien syksyn 2019 tupsahti postilaatikkoomme. Ajankohta hullareille on ollut yleensä lokakuun viikko 41, mutta tänä vuonna päästään hulluttelemaan viikkoa etuajassa eli 2.-6.10.2019. Siispä palataan messuihin ensi viikolla ja keskitytään nyt hullutteluun!

Tuttuun tapaan keräsin taas vinkkilistani Hullujen Päivien sisustuslöydöistä. Nämä Hullujen Päivien postaukset ovat keränneet mukavasti lukijoita keväisin ja syksyisin, joten ajattelin jatkaa perinnettä. Tänä syksynä harmikseni hullareiden nettikaupan hakutoiminto on hieman kökkö. Jostain syystä se ei löydä kaksinimisten brändien tavaroita helposti (kuten Eva Solo tai Pip Studio). Niinpä valikoimaan joutuu perkaamaan tuotekategorioittain, mikä on työlästä, jos haluaisi katsoa vain tiettyjen brändien tuotteet. No, etsivä löytää - vai pitäisikö ennemminkin sanoa ehtivä löytää...!


Vinkki nro 1: Eva Solo Lintupallot

Joka syksyn pohdin pääni puhki, miten saisin tarjottua kotipihassamme ruokaa linnuille ilman isoa puista lintulautaa. Toiveisiini on nyt vastattu! Eva Solon lasiset lintujen ruokintapallot olisivat todella kauniit pihaamme. Meillä on kukkapenkissämme heinäseiväs, jossa on lyhtykoukku. Tuohon koukkuun olisi kätevä laittaa nämä laittaa nämä lasipallot roikkumaan. Kovalla tuulella tosin todennäköisesti pitäisi nämä pallot nostaa pois koukusta, etteivät ne räksähdä seivästä vasten rikki.

Vinkki nro 2: Marimekon Siirtolapuutarha-teekupit

Ne jotka ovat seuranneet pidempään blogiani, ovat varmaan huomanneet kuvissa vilahtelevan Marimekon Siirtolapuutarha-teekuppeja. Ne ovat suosikkikuppini, joista juon mieluiten aamu- ja iltapäiväteeni. Teekuppi käy myös jälkiruoan tai vaikkapa aamupuuron tarjoiluun, kannattaa kokeilla! Minulla on näitä kuppeja tällä hetkellä pariton määrä, joten taidan kartuttaa varastojani ainakin yhdellä lisäkupilla.

Vinkki nro 3: Iittalan Kastehelmi-purkki

Iittalan kirkas korkea Kastehelmi-purkki on ollut toiveissani jo parisen vuotta. Sain lahjaksi matalan purkin ystäviltäni ja se kaipaisi nyt korkeampaa purkkia kaverikseen. Hullujen Päivien kautta tämän purkin saa nyt reilulla alennuksella. Kastehelmi-kuvio on ollut minulle rakas jo lapsuudesta lähtien. Meillä on kotonamme vanhempaa tuotantoa edustavat tummanturkoosit Kastehelmi-kulhot, jotka sain mukaani muuttaessani kotoa opiskelemaan. Nämä kirkkaan väriset helmeilevät ihanuudet täydentävät loistavasti olemassa olevaa astiastoani...

Vinkki nro 4: Finlaysonin Lumikuningatar-pussilakanasetti

Satumaista kauneutta on tässä Finlaysonin Lumikuningatar-pussilakanasetissä. Ihastuttava piirros on Rudolf Koivun käsialaa. Tämä pesee mennen tullen Frozen-lakanat! Ajattelin hankkia tämän pikkuprinsessallemme, vaikka setti onkin aikuisten peittokokoon tarkoitettu. Näitä ei ole saatavissa montaa vuotta ja tuskinpa kovin usein alennuksella, joten en aio jättää tätä tilaisuutta väliin. Teemaan sopivasti hullareilla on myynnissä myös lippuja Suomen Kansallisbaletin Lumikuningatar-balettiin Helsinkiin. Ikävä kyllä sinne lähteminen ei mitenkään onnistu minulta tänä syksynä vaavista johtuen...

Vinkki nro 5: Pentikin Metsikkö-keittiöpyyhe

Suosikkivinkkini Hulluille Päiville vuodesta toiseen ovat Pentikin keittiöpyyhkeet. Niitä on ollut valikoimassa muun muassa Hortensia- ja Pastelli-kuosilla. Tänä syksynä luvassa on mustavalkoisia Metsikkö-pyyhkeitä. Ne sointuvat oivallisesti esimerkiksi Marimekon Siirtolapuutarha-astioihin.

Vinkki nro 6: Molton Brownin suihkugeelit 2x300ml

Ja suosikeista puheen ollen, Molton Brownin suihkugeelit ja käsisaippuat ovat lempituliaisiani laivoilta ja lentokentiltä. Hullareilla on nyt kolmea eri yhdistelmää Molton Brownin suihkugeeleistä tarjouksessa, ja lisäksi sieltä löytyy myös suihkugeelin ja käsisaippuanpullon paketti sekä kahden käsisaippuapullon paketti. Vaihtoehdoista löytää takuulla mieleisensä! Paketti on myös oiva lahja pukinkonttiin...

Vinkki nro 7: Pohjanmaan Kalusteen Chic-vuodesohva / Isku

Hullujen Päivien aikana haamuilla on myös tarjouksia yhteistyökumppaneiden liikkeissä. Yksi näistä on lahtelainen huonekalutehdas Isku, jonka myymälöissä on Hullujen Päivien aikana melkoisia huonekalutarjouksia. Minun silmääni osui erityisesti Huvila ja Huussi -sarjassakin nähty Chic-vuodesohva, joka on Pohjanmaan Kalusteen tuotantoa. Sohvan ulkonäkö on skandinaavinen ja kepeä, eikä ollenkaan raskas (kuten vuodesohvissa yleensä). Tämä on yksi harvoista kauniista vuodesohvista, jonka kehtaisi tuoda omaan olohuoneeseen. Meillä on mahdollisesti sohva vaihtumassa lähivuosina vuodesohvaan, ja tämä Chic-sohva on ehdottomasti yksi niistä, jota harkitsemme omaan kotiimme.

Vinkki nro 8: Lundian Moments-vitriini

Viimeinen vinkkini on sekin haaveilulistallani. Tämä ajaton ja skandinaavinen Lundian musta Moments-vitriini olisi juuri sopiva poikamme huoneeseen. Siihen saisi uppoamaan kivan määrän kirjoja ja lelulaatikoita. Käyttökorkeus sopii lapsellekin, eikä ylähylly ole aivan katonrajassa. Tämän kalusteen poika ottaisi varmasti mielellään aikanaan mukaan myös omaan opiskelukämppäänsä... No, ei mennä ihan vielä siihen! :)

Siinäpä olivat tämän syksyn Hullujen Päivien vinkit. Muistakaa kerätä muistilistalle haluamanne ostokset ajoissa, jos ostatte verkkokaupan kautta. Ja sitten vaan äkkiä klikkaamaan tavarat ostoskoriin verkkokaupan auetessa. Joskus kyse on vain sekunneista! Ja ensi viikolla sitten päästään tutustumaan niiden messujen antiin...täytyy sanoa, että oli kyllä huiput messut!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

DIY: Rustiikki kirjahylly lastenhuoneeseen

Ihanan helteisiä kesäpäiviä on jo roppakaupalla takanapäin. Meidän perheessä on otettu kaikki kesälomasta irti - on reissattu ystävien luo e...