torstai 16. marraskuuta 2017

Mustavalkoiset joulukortit

Esittelin lokakuussa blogissani lumihiutaleaiheisia joulukortteja. Niin paljon kuin pidänkin hiutaleista (ja miten ihanaa, että ulkona taas on lunta maassa!), innostuin tällä viikolla askartelemaan maalaisromanttisia mustavalkoisia joulukortteja.


Yksinkertaisen tyylikkään ilmeen suosijana tein kahdenlaisia kortteja muutamasta tarkkaan valitusta materiaalista. Pohjia en sentään alkanut itse saksimaan, vaan hyödynsin valmiita valkoisia kartonkikortteja. Käytin molempiin kortteihin Kärkkäiseltä ostettua paketointipaperia, johon on painettu mustavalkoisella vanhoja sanomalehtitekstejä. Pitsireunaisessa kortissa koko etupuoli on päällystetty tekstipaperilla.

 
 Herkän mustan pitsinauhan kiinnitin korttiin kaksipuoleisella teipillä. Kortin kruunaa itse leimasimella painettu toivotus "Rauhallista Joulua". Muuta koristusta kortti ei mielestäni kaipaakaan!



Innostuin myös askartelemaan sydämellisen mustavalkoisen kortin, jonka etupuolelle liimasin käsintehtyä valkoista rouheaa paperia.


Piparimuotti pääsi hyvään käyttöön, kun leikkasin tekstipaperista sydänkuvioita kortteihin! Ja näihinkin kortteihin halusin painaa leimasimella rauhallisen joulun toivotuksen - itselleni kun joulu on erityisesti rauhoittumisen, rentoutumisen ja kiireettömyyden aikaa...


Kumpi näistä on teidän suosikkinne?


Pimeinä talvi-iltoina askarrellessa on ihana samalla katsella kynttilöiden lämmittävää valoa... Niinpä mustavalkoisesta teemasta innostuneena laitoin hopeista koristemurskaa ja valkoisen kynttilän karhupurkin sisälle sekä mustaa ja hopeista nauhaa purkin kaulusta kiertämään. Valkoisessa kynttilässä on Sarustiikasta ostettu kimalteleva timanttikoriste.



Tunnelmallista marraskuun jatkoa teille, blogini lukijat!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

DIY: Rustiikki kirjahylly lastenhuoneeseen

Ihanan helteisiä kesäpäiviä on jo roppakaupalla takanapäin. Meidän perheessä on otettu kaikki kesälomasta irti - on reissattu ystävien luo e...