torstai 30. marraskuuta 2017

Parasta juuri nyt: ihanat joulukukat

Mitä olisikaan joulusisustus ilman jouluisia kukkia? Ulkona on ihana katsella lumen kuorrottamia havuja, kanervia ja tuijia, mutta pitäähän sisällekin saada silmänruokaa. Sitä paitsi rakastan jouluisia tuoksuja, pipareista hyasintteihin. Niinpä istutin kolme valkoista hyasinttia vanhaan alumiinivuokaan adventtia odottamaan.


Näitä vanhoja vuokia myydään kirpputoreilla todella edullisesti. Jouluiset asetelmat istuvatkin niihin kauniisti. Hyasinttien ympärille rakensin miniatyyrimetsän, jossa on jäkälää, kiviä, käpyjä ja oksia. Metsä odottelee vielä asukkaita - jos vaikka pieni metsätonttu vielä löytäisi sieltä kodin joulukuun aikana... :)




Asetelman keskelle upotin Sarustiikasta ostamani tuikkupidikkeen. Tuikku lepattaa kauniisti jäkälien keskellä, ja luo metsään valoja ja varjoja.




 Meille tuli marraskuun loppua sulostuttamaan myös valkoinen ritarinkukka, peräti seitsemällä nupulla. Mikä kaunotar siitä kuoriutuikaan nuppujen avautuessa... Ritarinkukka pääsi Granitin betoniruukkuun, tämä yhdistelmä rouheaa ja herkkää sopii hyvin meidän kotimme sisustukseen!




Ja voiko joulukukista puhua ilman kuusta? Ei tietenkään :). Ihan kunnon metsäkuusta ei sentään ole vielä meille ilmaantunut, mutta pieni huonekuusi kuitenkin.


Tunnelmallista joulukuuta kaikille teille, jouluaattoonhan on enää 24 yötä :)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

DIY: Rustiikki kirjahylly lastenhuoneeseen

Ihanan helteisiä kesäpäiviä on jo roppakaupalla takanapäin. Meidän perheessä on otettu kaikki kesälomasta irti - on reissattu ystävien luo e...