maanantai 18. joulukuuta 2017

Ihanimmat sisustuskaupat: Maja, Decor & Lifestyle Shop

Pistäydyin viime viikonloppuna entisessä opiskelukaupungissani Oulussa ystäviä tapaamassa. Samalla tuli tehtyä jouluostoksia ja tutustuttua Oulun putiikkeihin. Viime kerrasta oli vierähtänyt vuosi, ja sitä myöten Stockmann oli hävinnyt katukuvasta. Muutama syvä huokaus piti päästää, kun kävelykatu Rotuaarilla ohitimme Stockmannin entiset näyteikkunat. Harmitusta lievitti kummasti, kun ravintola Zivagon mainion härkävarraslounaan jälkeen bongasimme ystävän kanssa Kirkkokatu 29:ssä sijaitsevan Maja, Decor & Lifestyle Shop -sisustusliikkeen ja sen tunnelmallisen näyteikkunan.



Ja sitten sisään! Tämän vuoden huhtikuussa ovensa avannut pirteän persoonallinen liike oli minulle uusi tuttavuus ja pääsi heti suosikkisisustuskauppojeni listalle. Silmääni miellyttivät tuotteiden selkeät, pohjoismaiset printtikuviot niin mustavalkoisissa kuin hempeämmissäkin pastellisävyissä. Jäin ihastelemaan ystävän kanssa pidemmäksi aikaa lastenhuoneen sisustukseen sopivia valaisimia.


Erityisesti keraaminen Nalle-yövalaisin sulatti sydämeni! Ja mikä mainio idea laskea valotaulun avulla öitä jouluaattoon! Tykkäsin siitä, että liikkeestä löytyi monenlaisia piensisustustuotteita eri merkeiltä. Liikkeen valikoimassa näkyi uniikkius ja erityisyys, eikä siellä oltu keskitytty valtavirran sisustusbrändeihin, joita löytyy jokaisesta marketista ja tavaratalosta.

Aivan mahtavia olivat myös lasten seinäkellot. Meille sopisi erityisesti tuo kissakello: pojan huoneessa on samanvärinen seinä, ja kuuluuhan perheeseemme myös yksi ihan oikea kissa-asukkikin.


Vielä en napannut kissakelloa mukaani, mutta se odottaa harkintalistalla. Meillä on tulossa muutoksia pojan huoneen sisustukseen lähikuukausina, ja sen jälkeen pitää katsoa, missä olisi seinäkellolle tilaa. Tällä kertaa mukaani Majasta tarttui muun muassa valkoisia tavallista lyhyempiä kruunukynttilöitä, jotka aion laittaa kynttiläjemmaani odottamaan ensi vuoden adventtia. Jos pojallamme ei jo olisi niin montaa astiastoa, olisin ostanut hänelle joululahjaksi kauniit Bloomingvillen kirjainastiat. Eivätkö nämä olekin hellyyttäviä!




Ja lopuksi, kaiken jouluvalmistelujen ja jouluostosten teon keskellä olemme kyllä me aikuisetkin ansainneet palkintoja. Palkitsemiseen sopisivat oivallisesti Majan aikuisten palkintotarrat!


Oulussa vietetyn viikonlopun teemaan sopivat ainakin "Glögiä ja ystäviä", "Ostin itselleni lahjan" sekä "Keskityin tunnelmaan" ;)!

Ihanaa joulunalusviikkoa teille, blogini lukijat! Muistetaanhan kaiken viime hetken jouluhässäkän keskellä myös hengähtää ja järjestää kiireetöntä aikaa itselle ja läheisille :).



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

DIY: Rustiikki kirjahylly lastenhuoneeseen

Ihanan helteisiä kesäpäiviä on jo roppakaupalla takanapäin. Meidän perheessä on otettu kaikki kesälomasta irti - on reissattu ystävien luo e...