keskiviikko 24. tammikuuta 2018

Kirsikankukkia makuuhuoneessa

Pidämme mieheni kanssa paljon matkustelemisesta. Pitkäaikaisena haaveena meillä on ollut käydä Japanissa. Vielä emme ole päässeet nousevan auringon maahan, mutta kirsikankukat ovat puhjenneet kukkaan makuuhuoneessamme.


Sain mieheltäni tämän kauniin neliosaisen kirsikankukkataulun syntymäpäivälahjaksi. Taulu löytyi Thaimaan matkallamme ostoskeskuksen basaarialueelta. Se pääsi makuuhuoneemme valkoiselle tauluhyllylle Balmuirin Festivo-kynttilöiden kanssa.



 Tämä hohtava kaunotar on ihastuttava yhdistelmä käsinmaalattuja kirsikankukkia ja lehtikultaa. Kirsikkapuun runko on puolestaan muotoiltu simpukankuorimurskasta...



Taulun väreihin sopi sattumalta myös rautalangasta väännetty pinkki "Arkirakkautta" -teksti.


Tältä taulu näyttää nyt makuuhuoneessamme. Mielestäni se sopii hyvin muuhun huoneen sisustukseen, kuten simpukan helmiäisestä tehtyyn valaisimeemme. Kirsikankukat tuovat sopivan tuulahduksen itämaista eksotiikkaa meille! Sitä japaninmatkaa odotellessa... :)






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

DIY: Rustiikki kirjahylly lastenhuoneeseen

Ihanan helteisiä kesäpäiviä on jo roppakaupalla takanapäin. Meidän perheessä on otettu kaikki kesälomasta irti - on reissattu ystävien luo e...