perjantai 5. tammikuuta 2018

Kodikasta uutta vuotta!

Joulupyhät ovat takana päin, ja paluu arkeen ja töihin koitti tällä viikolla. Mutta oli ihanaa, kun sai rentoutua kotona pari viikkoa ja irtautua kunnolla arjen hulinasta. Tänä vuonna meillä olikin enemmän onnea matkassa kuin vuosi sitten jouluna, jolloin olimme koko perhe kuumeessa flunssan kourissa. Tänä jouluna menoa hidasti ainoastaan pojan silmätulehdus, mutta siitäkin selvittiin tippakuurilla!

Iloa uuteen vuoteen tuovat paitsi joulumuistot, myös pukin tuliaiset. Lieköhän käynyt hiippalakki kurkistamassa blogikirjoitustani, koska aika monta toivomaani ihanuutta löytyi paketista :).


Ensinnäkin lahjapaketeista paljastui toivomani Iittalan kirkkaat Kastehelmi-juomalasit. Nämä sopivat ihanasti eri värisiin kattauksiin.


Niin ikään sain purkillisen aina niin herkullisia Johan Bülowin design-lakuja, nam! Kyseessä on vuoden 2017 teemapurkki, jonka valkoisen ja pronssin yhdistelmä on todella tyylikäs.


Tunnustettakoon, että seuraavan lahjan ostin ihan itse itselleni. Käydessäni Oulussa joulun alla pistäydyin ystäväni kanssa Balmuirin kivijalkaliikkeessä. Ja en mitenkään pystynyt ohittamaan kauniita Balmuirin helmiäshohtoisia pallokynttilöitä, jotka sopivat täydellisesti Timo Sarpanevan suunnittelemiin Festivo-kynttilänjalkoihin.



Kynttilät pääsivät lempipaikalleni, valkoisen Yamaha-pianoni päälle. Ne ovat siellä kuin kotonaan :)!





Paketeista paljastui myös Marimekon hiekanruskeat Kivi-pyyhkeet ja Dermosilin lakritsantuoksuinen käsisaippuapumppu. Yhdessä The Body Shopin vihreä tee -hemmottelupaketin kanssa ne luovat rauhoittavaa spa-tunnelmaa vessaamme...








Muutamia muitakin lahjoja vielä sain, lähinnä suklaakonvehteja ja marmeladeja. Mutta täytyy kyllä vielä mainita erikseen DeliDelin lahjakortti... Tämä ranskalainen herkkukauppa pitää kivijalkapuotiaan Helsingissä Hakaniemen kauppahallissa. Mutta heillä on myös nettikauppa, mikä ilahduttaa kaltaistani, kaukana Helsingistä asuvaa herkkusuuta! Olen jo käynyt useamman kerran heidän sivuillaan makustelemassa, minkälaisen herkkukokonaisuuden keräisin tätä kevättä varten. Listalle on päätymässä ranskalaisia hilloja ja mysliä, ehkä myös oliiviöljyä ja ankanmaksapateeta... Jos en siis pääsekään tänä vuonna Ranskaan muutoin, niin ainakin pääsen nauttimaan kotona ranskalaisista herkuista :).

Toivotankin siis teille ranskalaisittain Bonne Année, eli hyvää uutta vuotta! Tästä tämä blogini raapustaminen taas jatkuu, seuraavassa postauksessa päästäänkin kurkistamaan toisen asuntoni kullanhohtoiseen pikkuvessaan :).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

DIY: Rustiikki kirjahylly lastenhuoneeseen

Ihanan helteisiä kesäpäiviä on jo roppakaupalla takanapäin. Meidän perheessä on otettu kaikki kesälomasta irti - on reissattu ystävien luo e...