perjantai 27. heinäkuuta 2018

Ihanimmat sisustuskaupat: Kantriina

Meidän perheemme viikon mittainen kesälomareissu on nyt tehty! Fiilis oli kuin etelänlomalla, kiitos upeiden hellesäiden, mutta parasta oli kuitenkin ystävien tapaaminen sekä kiireetön kiertely kesäkohteissa ja sisustusliikkeissä. Reissasimme iloisesti edestakaisin Tampereen, Turun ja Naantalin väliä, ja lopulta pyrähdimme myös ex tempore ruotsinlaivalle Helsingistä käsin. Napsin kamerallani ison tukun kuvia ihanista sisustuspuodeista täältä meiltä sekä lahden toiselta puolen.

Tässä postauksessa esittelen jälleen teille yhden suosikkisisustusliikkeistäni. En pysty millään laskemaan, kuinka monta kertaa olen tullut käyneeksi Tampereella Laukontorilla upealla paikalla kivitalon pohjakerroksessa sijaitsevassa Kantriinassa. Joka tapauksessa hurjan monta! Kantriinan ohi ei vain pysty kulkemaan, sillä näyteikkunat ovat inspiroivat ja kutsuvat.




Kantriinassa minua viehättää monipuolinen ja laadukas tuotevalikoima, jossa on sopivasti rustiikkia maalaishenkisyyttä, itämaisia ornamenttikuvioita sekä skandinaavista modernia muotokieltä. Brändejä on liikkeessä monta, ja esineitä löytyy niin huonekaluista valaisimiin, astioista mattoihin kuin koruista kynttilöihin. Hyllyt notkuvat tavaraa, ja niitä tarkastellessa minulta hurahtaa aina tovi jos toinenkin.



Tällä visiitillä ihastelin kattovalaisimia, kuten yläpuolella olevassa kuvassa oikeassa yläkulmassa näkyviä lasisia kattolamppuja, joissa on paksu juuttiköysi. Ihana yhdistelmä rouheutta ja kepeyttä!

Pysähdyin myös jälleen Kantriinan vedinkokoelman edessä (kuten aina). Tällä liikkeellä on paras nuppivedinvalikoima, jonka olen missään liikkeessä nähnyt. Valikoimassa on useiden brändien vetimiä kromisista posliinisiin. Tykkään erityisesti lasisista kristallimaisista nuppivetimistä, joissa on kukkamainen krominvärinen keskusta. Mikä on teidän suosikkinne näistä? :)






Liikkeessä on parhaita paloja Rivièra Maisonin ja Balmuirin valikoimista: mm. naulakoita, valaisimia ja kodintekstiilejä. Kantriinasta löytyy myös laadukkaita aidonoloisia ikiviherkasveja, joiden valikoima vaihtelee vuodenaikojen ja trendien mukaan. Tällä hetkellä pinnalla ovat trooppiset palmumaiset kasvit, kaktukset sekä saniaiset.




Ihastukseni itämaisiin ornamenttikuvioihin ei ota laantuakseen, ja siksi pidin erityisen paljon Kantriinassa olevista itämaishenkisistä lyhdyistä, ruukuista ja tekstiileistä. Tässä kuvassa niitä on yhdistetty pelkistetyn selkeälinjaisiin pikkupöytiin. Superkiva yhdistelmä hopeaa, himmeää kultaa, mustaa ja hiekan sävyjä. Vaikka kaikki esineet ovat erilaisia, ne sointuvat todella kivasti toisiinsa.


Aikaa vierähti tällä kertaa liikkessä vajaa tunti. Siitä saan kiittää miestäni, joka suostui jäämään lapsenvahdiksi siksi aikaa, että äiti sai sisustusintonsa taas kerran tyydytettyä... 

Seuraava postaus vie sitten meren rannalle Suomen vanhaan pääkaupunkiin Turkuun. Mitä ihanuuksia sieltä löysinkään, kerron sitten seuraavassa postauksessani. Pysykeehän kuulolla :).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

DIY: Rustiikki kirjahylly lastenhuoneeseen

Ihanan helteisiä kesäpäiviä on jo roppakaupalla takanapäin. Meidän perheessä on otettu kaikki kesälomasta irti - on reissattu ystävien luo e...