keskiviikko 8. elokuuta 2018

Sisustusshoppailua Naantalissa: Living Deauville

Tässä postauksessa sukelletaan hurmaavaan naantalilaiseen sisustusliikkeeseen nimeltään Living Deauville. Meidän perheemme Naantalin päivän mittaisen visiitin päätarkoitus oli hyvinkin ennalta arvattava: Muumimaailma. Mutta mitä olisi kaupunkivierailu ilman sisustusshoppailua! Kun löysimme autollemme ilmaisen kahdeksan tunnin parkkipaikan Henrikinkadun lähistöltä, ei ollut enää epäselvää, missä viettäisin tuokion muumitreffien jälkeen...


Ylellistä mutta rentoa rantatunnelmaa, kristallia ja rottinkia, valkoista ja mustaa yhdistettynä pastellisävyihin sekä tarkoin valittuja sisustusesineitä ja herkkupaloja. Niistä on Living Deauville tehty. Tähän varsinaiseen sisustajan kesäkeitaaseen kannattaa ehdottomasti Naantalissa vierailevan tutustua.


Liikkessä on runsas valikoima ihanuuksia monilta eri brändeiltä. Hellepäivään sopi mainiosti se kiireetön ja tyylikäs beach house -tunnelma, joka välittyi heti Living Deauvilleen sisään astuettaessa. Jos meillä olisi merenrantamökki, olisi napannut oitis muutaman puisen merihevosen matkaani. Tai kourallisen näkinkenkiä tai valkoiseksi spreijattuja meritähtiä. Mieleni teki myös rentoon lomatallusteluun sopivia hopeisia espadrilloja, mutta valitettavasti niistä oli loppunut oma kokoni.


Mökkirannalle tai isolle terassille toisi hulppeaa havaijitunnelmaa myös tämä valtava kaislasta tehty aurinkovarjo. I-H-A-N-A! Ei tosin olisi mahtunut meidän automme takakonttiin :).


Rantafiilistelyn jälkeen siirryin seuraavaksi nuuhkimaan tuoksukynttilöitä. Emmin monen eri kynttiläbrändin ja tuoksun välillä, kunnes lopulta vaaka kallistui Bruka Designin samppanjakynttilän puolelle. Kyntttilä on niin kauniissa laatikossa, että sekin jo itsessään toimii sisustuselementtinä. Myös kuvassa näkyvä Fresh Water -kynttilä houkutteli kovasti...


Liike pursuaa myös ihania valaisimia. Minun suosikkejani olivat muun muassa kristallikruunut, rottinkivalaisimet sekä alimmassa kuvassa näkyvät mustalle seinälle kiinnitetyt valkoiset metalliset seinälamput.




Noista mustavalkoisista Turku- ja Naantali-julisteista tuli mieleen, että minullakin on hakusessa iso graafinen kartta- tai kirjainjuliste ruokailutilamme päätyyn, valkoisen lipaston yläpuolelle. Jos minulla olisi vahvempi tunne- tai sukukytkös Turkuun tai Naantaliin, olisin varmaan hankkinut jomman kumman näistä julisteista kotiini.

Valaisimien ohella liikkeen eri sopukoita ja kulmauksia on somistettu kauniisti laadukkailla ikikukilla. Niitä on valtava valikoima eukalyptuksen oksista palmunlehviin ja ruohoihin sekä pioneista orkideoihin. On niin mahtavaa, että nykyään voi löytää oikeasti kauniita ikikukkia, joiden säilymisestä ja kastelusta ei tarvitse pätkääkään murehtia!



Eikö olekin huikea yhdistelmä valkoista, vihreää ja limeä? Tässäkin liikeen kulmauksessa piti huokailla ihastuksesta kunnon tovi. Kunnes sitten puhelimeni soi ja mieheni pyysi minua saapumaan autolle pikaisesti. Kiirehän siinä tuli, mutta ehdin vielä ihastella metallinhohtoiseksi spreijattuja merisiilin kotiloita, pastellisävyisiä rannekoruja sekä kotimaisia Luin Livingin (entinen Luin Spa) muhkean pehmeitä kylpytekstiilejä.




Lopuksi tein vielä pikakierroksen suloisen hempeällä lastenosastolla alakerrassa, jossa olisi kaikkea suloista ja söpöä varsinkin vaaveille ja pikkuprinsessoille.



Ostokset tehtyäni kipaisin merisiilit, kynttilä, rannekoru ja useampi lahjapaperirulla kassissani puolijuoksua autolle, jossa odottelivat suosikkipoitsuni, eli isukki ja juniori! Miehenihän oli taas kerran urhoollisesti kärränyt junioria puoli tuntia, että sain kiertää kaupan rauhassa. Mutta sai hänkin palkinnon, sillä käänsimme mieheni pyynnöstä automme nokan Naantalista kohti Turun Jukupark-vesipuistoa.

Yksi uniikki sisustusliike vielä mahtui Varsinais-Suomen turneellemme, ennen kuin lähdimme ex tempore Tukholmaan laivalla. Mutta siitä lisää seuraavassa postauksessa... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

DIY: Rustiikki kirjahylly lastenhuoneeseen

Ihanan helteisiä kesäpäiviä on jo roppakaupalla takanapäin. Meidän perheessä on otettu kaikki kesälomasta irti - on reissattu ystävien luo e...